Nopti
+
-
Camere
+
-
Adulti
+
-
Copii 0-6 ani
+
-
Copii 7-11 ani
+
-
Copii 12-15 ani
+
-

COMPLEX SAVOY S.A., proprietara a Hotelului Savoy, cu sediul in Hotel Savoy, Mamaia, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/1157/1995, CUI  RO 7252404, in calitate de proprietar al website-ului www.savoyhotel.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum  si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

 

 1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestia.  Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

 

 1. Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

 1. a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;
 2. b) Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
 3. c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent, Regulamentul.

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decat cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al Complex Savoy S.A., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

 

 1. Tarife

Puteti utiliza sistemul nostru de rezervari online pentru a verifica disponibilitatile sau pentru a va calcula sejurul, iar daca finalizati rezervarea primiti imediat confirmarea. Tariful total calculat in sistemul de rezervari online include TVA.

Rezervare garantata cu cartea de credit:

Aceasta rezervare este inregistrata instant si suma va fi debitata de pe cardul dumneavoastra de credit.

Rezervare negarantata cu cartea de credit:

Confirmarea emisa de sistemul de rezervari va fi considerata o factura proforma care cuprinde valoarea totala a serviciilor comandate. Pentru valabilitatea rezervarii, respectati termenele precizate in confirmare, referitoare la plata avansului. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute duce automat la anularea rezervarii.

Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: rezervari@savoyhotel.ro sau la numarul de fax: 0372/ 873 832.

IMPORTANT

NU SUNT ACCEPTATE REZERVARI NEACHITATE cu 48 de ore inainte de data sosirii la hotel.

Daca efectuati o rezervare cu mai putin de 48 de ore inainte de data sosirii la hotel, va trebui sa o achitati prin intermediul platformei de plati online, in caz contrar rezervarea dumneavoastra nu va fi luata in considerare.

 

Conditii de plata. Anulari. Penalizari.

Oferta generala:

Garantarea rezervarii: in termen de 72 ore de la emiterea si transmiterea facturii proforme trebuie achitat 50% din contravaloarea sejurului, iar diferenta de 50% cu cel putin 10 zile inainte de sosirea la hotel. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Plata rezervarii: se poate efectua prin virament bancar, internet banking, online cu card bancar (VISA, MASTERCARD), pe baza prezentei confirmari.

Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: rezervari@savoyhotel.ro sau la nr.de fax: 0372/873 832.

Anularea rezervarii: In caz de anulare cu cel putin 11 zile inainte de inceperea sejurului, penalizarea va fi de 25% din contravaloarea sejurului. Orice anulare cu mai putin de 10 zile inainte de sosirea la hotel se va penaliza cu 50% din contravaloarea sejurului. Anularile cu mai putin de 48 de ore de data check-in-ului, inclusiv no show, se vor penaliza cu 100% din contravaloarea sejurului comandat.

In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel, in timpul sejurului, se va achita intregul sejur comandat initial. In caz de no-show, camera va fi retinuta doar prima noapte de cazare apoi aceasta fiind anulata fara un anunt prealabil.

 

Oferta Early Booking:

Garantarea rezervarii: in termen de 72 ore de la emiterea si transmiterea facturii proforme trebuie achitat 50% din contravaloarea sejurului, iar diferenta de 50% pana la finalul promotiei. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Plata rezervarii: se poate efectua prin virament bancar, internet banking, online cu card bancar (VISA, MASTERCARD), pe baza prezentei confirmari.

Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: rezervari@savoyhotel.ro sau la nr.de fax: 0372/873 832.

Anularea rezervarii: in caz de anulare, modificare a rezervarii sau no show, sumele achitate sunt nerambursabile pentru oferta Early Booking, exceptie facand cazul de forta majora dovedit.

In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel, in timpul sejurului, se va achita intregul sejur

comandat initial. In caz de no-show, camera va fi retinuta doar prima noapte de cazare apoi aceasta fiind anulata fara un anunt prealabil.

 

In cazul ofertelor speciale (1 Mai, Rusalii, etc.), vor fi respectate conditiile de rezervare, plata, anulare, penalizare specificate in confirmarea de rezervare.

FINALIZAREA REZERVARII INSEAMNA ACCEPTAREA TUTUROR CONDITIILOR MENTIONATE MAI SUS.

Agentul de turism

Agentul de turism isi asuma unilateral si fara acoperire promisiunile facute turistilor ca vor avea camere alaturate sau pe etaj superior. Nu putem confirma, pana la momentul alocarii camerelor, nici macar ca aceste camere vor fi pe acelasi etaj. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.

Acesta rezervare se supune termenilor si conditiilor din contractul de colaborare valabil.

 

 1. Tarife suplimentare pentru copii, cazati in camera cu 2 adulti in urmatoarele spatii de cazare

 

Camera dubla twin, dubla cu vedere la mare si piscina si dubla cu vedere la mare

Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;

Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 20% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat adulti si se acorda 1 pat suplimentar;

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;

Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 70% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.

 

Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 11.99 ani  SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 15.99 ani.

Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).

Tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani, este de 20% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti pentru camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina si duble cu vedere la mare.

 

Camera dubla family sau apartamente

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 70% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar.

 

Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 15.99 ani.

Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 35% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.

In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.

 

In perioada 01 – 14 iunie 2018 si 11 – 30 septembrie 2018, un adult care ocupa o camera dubla standard, dubla cu vedere la mare si piscina sau dubla cu vedere la mare in regim single va beneficia de 15% reducere din tariful camerei.

 

Important!!! Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.

 

 1. Supliment animale de companie

Accesul oaspetilor cu animale de companie de talie mica este permis contra cost (100 lei/ animal de companie/ zi), acest lucru fiind conditionat de prezentarea la sosire a carnetului de sănătate, vizat la zi.

În cadrul zonelor comune de alimentatie si agrement (Lobby Bar, piscina, bar piscina)  nu este permisă intrarea cu animale de companie de nicio mărime sau specie, cu exceptia cazurilor in care animalul de companie este tinut in cusca speciala.

In zonele de alimentatie (atat in restaurant, cat si pe cele doua terase) nu este permisă intrarea cu animale de companie de nicio mărime sau specie, nici in cazul in care animalul de companie este tinut in cusca speciala.

In cadrul zonei de plaja si bar plaja nu este permis accesul cu animale de companie de nicio mărime sau specie, conform Ordonantei de urgenta nr.19/2006 privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurate pe plaja, art. 8, alineatul (1), litera M:

„ Constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 lei (RON) și 20.000 lei (RON) săvârșirea de către persoane fizice sau juridice a următoarelor fapte:

[…]

 1. m) permiterea accesului cu animale pe plajă, cu excepția câinilor din dotarea Ministerului Administrației și Internelor și a câinilor utilitari ai persoanelor cu dizabilități;

[…]”

La iesirea din camera, animalul trebuie sa aiba botnita, lesa sau sa fie tinut in cusca speciala, dupa caz.

In cazul in care animalul de companie lasat nesupravegheat in camera deranjeaza fonic ceilalti oaspeti, hotelul isi rezerva dreptul de a scurta perioada sejurului posesorilor.

Este strict interzis ca animalele sa isi faca nevoile pe zonele verzi din jurul hotelului.

Rugam insistent proprietarii sa stranga si sa depoziteze corespunzator mizeria facuta de animalul de companie.

 

 1. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat  mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Definitii

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora.

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date Complex Savoy S.A. intra in contact se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul Complex Savoy S.A. este afisata pe site-ul organizatiei: www.savoyhotel.ro si la sediul operatorului.

Notificarea – Complex Savoy S.A. notifica in scris Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la categoriile de date prelucrate.

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul de Ordine Interioara al societatii. Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la operator.

Complex Savoy S.A. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 29951.

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate la capitolul 1: clienti si potentiali clienti ai Complex Savoy S.A., consumatori si potentiali consumatori ai produselor Complex Savoy S.A., abonati ai Complex Savoy S.A. sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale caror date sunt prelucrate au dreptul de a obtine de la Complex Savoy S.A., la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu Legea 677/2001 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal incidente indeplinirii contractelor la care Complex Savoy S.A. nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul. Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatii, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

 

 1. Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/ sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre Complex Savoy S.A. numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opini), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a-si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

 

 

 1. Model nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Complex Savoy S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentanti legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/ 2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Complex Savoy S.A. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.